Izaberite nešto iz naše ponude

Doživite Hvar

Od luksuznog glamura i noćnog života, do pronalaska mira i tišine skrivene u borovom šumom prekrivenim brdima , adrenalinske avanture i adrenalinskih aktivnosti, kulturnog obogaćivanja, interesa za povijest ili odmora i opuštanja u osami morskih uvala, otok Hvar nudi sve mogućnosti za stvaranje Vašeg osobnog odmora iz snova. Vaš boravak u Zavali Vas stavlja u najbolji položaj da uronite u čari otočkog života i da uživate u jedinstvenim iskustvima koja Vam nude svaki od susjednih gradova i mjesta.

Restoran

Tijekom Vašeg boravka možete koristiti i usluge restorana i lounge bara, te prema svojim potrebama možete birati između dnevnoga menija i alla card ponude s velikim izborom autohtonih hvarskih vina. 

Meni se bazira na plodovima mora ali ni ljubitelji mesnih i vegetarijanskih delicija neće biti razočarani. Ekološki proizvodi te način pripreme hrane po receptima naših predaka daju dodatni šarm Stella Mare. Bilo koje drugo jelo po Vašoj želji neće biti problem za naše iskusno i stručno osoblje.

Posebni događaji

Restoran i lounge terasa Villa Stella Mare omogućuju dovoljno prostora za zabavu uživo, prezentacije i ples, dok nesmetan pogled na more pruža nevjerojatnu kulisu za sastanke opuštene ili formalne atmosfere, bez obzira na dan ili noć. Naš kuhar je spreman s Vama raditi na pripremi plana obroka prema Vašim željama, a mi nudimo posebne cijene za noćenja vezana uz bukiran događaj. Dopustite da Vam pomognemo kako bi Vaše planiranje događaja proteklo bez stresa. Naše ljubazno i educirano osoblje, kao i naša obitelj, tu su za Vas, kako bi Vam pomogli u razvijanju ideja i planiranju Vaseg posebnog dogadjaja, sve do najsitnijeg detalja.

Aktivni odmor

Uz uobičajene  izlete brodom, na obližnji otok Šćedro koji je zaštičeni park prirode, otok Vis (Zelana špilja), Biševo (Modra Špilja)”, arhipelag “Pakleni otoci”, otok Korčula ili neku drugu destinaciju po Vašojj želji mi Vam stojimo na raspolaganju uz čitav niz drugih izleta I aktivnosti na Vaš zahtjev.

Preljevni bazen

Opustite svoj um, tijelo i dušu, uranjajući s užitkom u naš peljevni bazen sa masažom i pogledom na prekrasnu panoramu i jedinstvene osvježavajuće koktele sa bazenskog bara. Savršen način za opuštanje umornih mišića, nakon avanturom ispunjenog dana.