Prekrasna lokacija

Zavala je malo ribarsko turističko  mjesto smješteno na južnoj strani otoka, 7 km od Jelse (luka za katamaran), 15 km od Starog Grada (luka za trajekt i katamaran) , 35 km od grada Hvara (luka za ktamaran) i 58 km od Sućurja (luka za trajekt). Ako dolazite automobilom tada ćete se iskrcati iz trajekta bilo u trajektnoj luci u Starome Gradu ili u Sućurju i slijediti dobro označene ceste prema Zavali, gdje Vas na Vašem odredištu čeka besplatno mjesto za parkiranje. Gosti koji dolaze trajektom ili katamaranom će se iskrcati u luci u Starome Gradu, Jelsi ili gradu Hvaru, gdje su im potom dostupne lokalne autobusne linije ili taksiji prema Zavali. U slučaju prijašnjeg dogovora, villa Stella Mare nudi mogućnost prijevoza.

Uz malu lokalnu trgovinu za svakidašnje potrebe do restorana s jedinstvenim domaćim specijalitetima i neposrednim prilazom do najboljih otočnih plaža, ovo mjesto nudi sve što Vam je potrebno za opuštjući odmor. Za one istraživačkog duha, položaj Zavale omogoćava lagan pristup do susjednih mjesta Vašeg interesa, gradova i sela. Gostima je tako omogućeno nesmetano i slobodno istraživanje otočnih ljepota ali i ponovni bijeg od gužvi i povratka u opuštajuće i mirno mjesto; ispijanje čaše vina na privatnoj terasi uz zalazak sunca iza svjetlucavog mora, dok se prisjećate čarobnih trenutaka dana.

Pomoć oko dolaska

Molimo da nas kontaktirate za više informacija i za pomoć oko Vašeg putovanja uključujući važeći raspored trajektnih i autobusnih linija, uputsva za vožnju prema nama ili kako biste zatražili našu uslugu prijevoza.

U neposrednoj blizini Ville se nalazi market, pekara, tabacco schoop, piizeria i par restorana. Brojne šljunčane plaže i skrovite uvale nude posjetiteljima mir i potpuni odmor daleko od buke i vreve modernog života.Dugačka i osvjetljena šetnica uz more povezuje sve dijelove Zavale i osobito je prometna u večernjim satima.